Praktisk info

Pingst Västerås, Almelundsgatan 2, 724 60 Västerås

PRE:UNITE
19/10 20.00
 
UNITE 19
29/12-18 – 1/1-19
Incheckningen börjar den 29/12 kl. 15.00-19.00 och festivalen avslutas med förmiddagsmöte den 1/1.

När du anmäler dig får du ett festivalpass som innebär att du får ta del av alla möten, konserter, caféer, aktiviteter och festivalområdet – alla dagar. Du hittar de exakta priserna under fliken priser. Incheckningen börjar den 29/12 kl. 15.00-19.00 och sker både i Pingstkyrkans entré och på skolan.
 
Observera att UNITE 19 är en festival och inte ett läger. Detta innebär att vi inte ansvarar för ungdomarna då de vistas utanför festivallokalerna.

Varje dag på UNITE 19 säljs 50 st dagspass. Förboka gärna dessa genom att mejla lisa.log@vasteras.pingst.se för att säkra din plats!
Priser:
29/12: 200 kr
30/12: 200 kr
31/12: 250 kr
1/1: Fritt inträde

BOENDE
Boendet för UNITE 19 är fullbokat men på gångavstånd till festivallokalen finns flera hotell. Bland andra finns Abrins Hotell, Hotell Arkad, Hotell Plaza, Elite Stadshotellet och Good Morning Hotell. 
 
Om du önskar boende på skolgolv under festivalen väljer du det i anmälan. Detta inklusive frukost kostar 300kr utöver festivalpasset. 
Boendet kommer vara på samma plats som föregående år – Rudbeckianska gymnasiet. Skolan ligger ca 1,5 km från kyrkan. Det finns möjlighet till lokaltrafik till skolan och värdar kommer finnas till hands för att gå tillsammans med ungdomarna. Vid skolan finns fria parkeringar.
 
Kom ihåg att ta med liggunderlag och en väska att ta med det du vill ha under dagen, då skolan inte kommer vara öppen hela tiden. Boendet är öppet på specifika tider som kommer delas ut till deltagarna samt stå med på schemat för dagarna.
 
Då UNITE19 är en festival och inte ett läger ansvarar vi inte för att alla deltagare som bokat boende är på plats innan boendet stänger. Det är deltagarens eget ansvar att vara på plats för att komma in på boendet.
 
UNITE19 har vakter på boendet som ansvarar för att endast de med festivalpass och som står med på boendelistan kommer in på skolan. Vakterna är på plats då boendet är öppet. Vi har även boendeansvariga på plats alla dagar och telefonnummer till dessa kommer delas ut till alla deltagare samt finnas i skolan och informationsdisken på festivalområdet.
 
Vi önskar att de ungdomsledare som finns på plats på boendet under UNITE19 tar ansvar för sin ungdomsgrupp.
 
BUSSBILJETTER
Under festivalen kommer det finnas möjlighet att köpa bussbiljetter av Västmanlands Länstrafik så man enkelt kan ta sig till och från boendet. Om du har frågor om detta väl på plats kan du få hjälp i receptionen på festivalområdet. Biljetter går att köpa på VL:s hemsida: https://www.vl.se

Mat ingår inte i festivalpasset, med undantag för nyårsbuffén. I de caféer vi har i kyrkan kommer det säljas lättare mat som baguetter och paj. Önskas annat att äta finns många restauranger inom gångavstånd.

Anmälan 19 okt – 30 nov: 450 kr
Anmälan 1 dec – 20 dec: 550 kr
Sista anmälningsdag är 20 december!
Boende (inkl. frukost) tre nätter: 300 kr