TALARE

Daniel Vidén

Daniel Vidén bor med sin fru Mirey och son Ben i Göteborg. Sedan 8 år tillbaka har han jobbat med ungdomar och barn. Idag har han förmånen att jobba som ungdomspastor i Hillsong Göteborg. Daniel älskar ungdomar och brinner för att se ungdomsvärlden, både i kyrkan och i Göteborg, förvandlas genom att Jesus får en central plats i deras liv. På fritiden spelar han Airsoft och åker longboard.

Daniel kommer att predika på fredagens UNITE:night.

Josefina Gniste

​Josefina Gniste bor i Västerås med sin familj. Sedan 15 års ålder har hon lett lovsång och 2016 kom hemmes debutlovsångsskiva ”Möt oss här” ut.
Jo​sefinas stora längtan i livet är att se en tillbedjande och kärleksfull församling.
När hon inte är ute i olika församlingar och stöttar dem på olika sätt, jobbar hon på en skola som musiklärare och extraresurs.

Josefina kommer att vara med i lördagens Talkshow och lovsångskväll.

Christofer Öhrvall

Christofer Örhvall är Pastor i Smyrnaförsamlingen i Göteborg. Tidigare har han jobbat som Ungdomspastor i Filadelfia Stockholm, lärare på Kaggeholmsfolkhögskola och som resande predikant.

Christofer är en inspirerande talare som på ett tydligt och medryckande sätt pratar om Jesus. Han är otroligt uppmuntrande och duktig på att lyfta dem han runt sig. Till vardags lyfter han vikter, cyklar ikapp med elcyklister och hänger med sina två söner.

Christofer kommer predika på lördagens UNITE:morning.

Ola Gustafsson

Ola är gift med Jessica och tillsammans har de fyra grymt sköna barn. Han har tidigare jobbat som lärare på Sölvesborgs Bibelcenter men är sedan 2009 pastor och föreståndare i Pingstkyrkan Skara. Ola brinner för att folk ska fatta sin Bibel, på fritiden sysslar han med triathlon.

Ola kommer att hålla två Bibelseminarier på lördag och söndag.

Carl-Henric Jaktlund

Carl-Henric Jaktlund är nationell ledare för Alpha Sverige och krönikör i tidningen Dagen. Han är även författare till fyra böcker som till stor del kretsar kring att växa in i en vuxen tro.

Carl-Henric kommer att vara med på fredagens Talkshow.

Julia Nordheim

Julia kommer ursprungligen från Falköping, men bor sedan två år tillbaka i Mullsjö och jobbar i Pingstförsamlingen där. När hon var 16 år blev jag frälst och Jesus förvandlade hennes liv totalt på en kväll.

Julias största passion i livet är att dra andra närmare Jesus och att berätta evangeliet för människor som inte är troende. Hon drömmer om att se människor brinnande för Jesus, som ger allt till honom och älskar honom med hela sitt hjärta. På fritiden tycker hon om att träna.

Julia kommer predika på lördagens UNITE:night.

Christian Kastö

Christian Kastö jobbar som ungdomspastor i Borås sedan 2004, han gillar Tv-serier, film, Lego och värdelöst vetande. Håller ett seminarium om vardagsandlighet för vanliga människor.

Christian kommer att undervisa på ett av seminarierna.

Pernilla Öman

Pernilla arbetar som pastor i Trollhättan där hon bor med sina två barn och sin man. Det är över 10 år sedan hon började arbeta med ungdomar och församling och det är fortfarande det bästa hon vet.
För Pernilla finns det inget som går upp emot att se unga människor få fatt på kärleken till Jesus och församlingen.
När hon inte är i kyrkan så kan man hitta henne i full fart med att gräva ner sig i en bok, en bilmotor, ett syprojekt eller något annat kreativt.

Pernilla kommer att predika på UNITE:morning på Nyårsafton och även undervisa på ett av seminarierna.

Lovsångsteamet

UNITE18 närmar sig! Vi i lovsångsteamet har stor förväntan inför vad Gud kommer att göra! Vi tror att allting förvandlas i Guds närhet – våra hjärtan, våra tankar, känslor, liv. När vi tillber och lovsjunger Honom så möter himlen jorden. I Guds närvaro blir du fri. Mötet med Honom som alltid har älskat dig och alltid kommer att älska dig förvandlar allt.

Allt är möjligt för vår Kung Jesus! Kom med öppet hjärta och vet om att Gud älskar dig! Vi längtar!! Let heaven come!