TALARE

Christofer Öhrvall

Christofer Örhvall är Pastor i Smyrnaförsamlingen i Göteborg. 

Christofer är en inspirerande talare som på ett tydligt och medryckande sätt pratar om Jesus. Han är otroligt uppmuntrande och duktig på att lyfta dem han runt sig. Till vardags lyfter han vikter, cyklar ikapp med elcyklister och hänger med sina två söner.

Christofer kommer predika på söndagens UNITE:morning.

Pernilla Öman

Pernilla arbetar som pastor i Trollhättan där hon bor med sina två barn och sin man. Det är över 10 år sedan hon började arbeta med ungdomar och församling och det är fortfarande det bästa hon vet.
För Pernilla finns det inget som går upp emot att se unga människor få fatt på kärleken till Jesus och församlingen.
När hon inte är i kyrkan så kan man hitta henne i full fart med att gräva ner sig i en bok, en bilmotor, ett syprojekt eller något annat kreativt.

Pernilla kommer att predika på UNITE:night på Nyårsafton.

Mark Beckenham

Mark är uppvuxen i England och Tyskland och bor sedan 33 år i Sverige.
Han brinner för mission och att utrusta människor att kliva in i sin kallelse.
Mark har tjänat i församlingar sedan 1994 och är sedan drygt sju år en av pastorerna i Smyrnakyrkan med speciellt ansvar för de internationella grupper som representeras av människor från över ett 30-tal olika länder.
Mark är gift med sin Towa och har två vuxna barn och ett barnbarn.

Mark kommer att undervisa på ett av seminarierna.

BAND

Simeon & Samuel

Simeon Thelander & Samuel Lundell gick i samma musikklass och några år senare, efter Simeons medverkan i Idol, åkte de på sommarturné i kyrkor runt om i Sverige, samt på ett flertal festivaler.
1 år senare släppte de sitt första lovsångsalbum ”Med lyfta händer” med välkända lovsånger. Samuel har även skrivit och producerat låtar till de största artisterna i Japan och Korea.
De är båda enormt taggade att få spela på UNITE19 VÄST, som också är deras enda spelning i år. Det kommer att bjudas på välkända låtar och lovsånger i gospeltappning. De kommer även medverka i vår Talkshow Sjöboa.

Syster

Syster består av Alma och Ester Utbult, Kajsa och Lisa Åkeflo. Fyra sångerskor från öarna som har sjungit länge tillsammans. De kommer bjuda på innerlig stämsång i soul/jazz ton i en akustiskt uppsättning med både covers och egenskrivet.

DJ Billie Frank

DJ Billie Frank har spelat över hela Sverige och även i England och Tyskland under de senaste 4 åren. Han har varit involverad i flera kristna konferenser och festivaler, bland annat Gullbrannafestivalen och UNITE i Jönköping, Malmö och Västerås.
Billie Frank garanterar en maxad konsert och överraskningar. Så gör er redo för att dansa, sjunga, hoppa, skrika och svettas till den bästa musiken från idag och igår!