Praktisk info

DATUM

29 december 2019 – 1 januari 2020
Incheckning: 29 dec kl 16.00
Festivalen slutar: 1 jan kl 12.30

FESTIVALPASS

För att vara med under festivalen behöver du ett festivalpass. Det köper du genom att anmäla dig här och därefter får du information om hur du betalar. I festivalpasset ingår entré till festivalområdet, möten, sem inarier & workshops, konserter, nyårsmiddag och events under festivalen.

Priser
8-30 november – 500kr
1-20 december – 600kr

PLATS

Smyrnakyrkan Göteborg
Haga Kyrkogata 2
411 23 Göteborg

ÖPPNA MÖTEN

Våra kvällsmöten kommer att vara öppna.
Det krävs dock festivalpass eller dagspass för att komma in på festivalområdet och alla övriga events och möten.

ÅLDERSGRÄNS

För att vara med på UNITE i Göteborg behöver du ha fyllt 13 år eller ha börjat årskurs 7.

BOENDE & MATPASS

Boende kommer att vara på golv i klassrum på LM Engströms Gymnasium ca 5 minuters promenad från festivalområdet.
Det ingår även frukost i boendet.

Matpass inkluderar kvällsmat 29 dec, lunch och kvällsmat 30 dec samt lunch 31 dec (nyårstallriken ingår i festivalpasset)

Priser
Boende inkl. frukost – 175kr
Matpass – 175kr

DAGSPASS & KVÄLLSPASS

Våra kvällsmöten är öppna och kostar inget, det kommer vara möjligt att köpa dagspass på plats för att komma in på festivalområde, konserter och andra event under festivalen. Dagspass och kvällspass säljs på plats, det kommer även att finnas ett begränsat antal nyårspass där nyårstallriken ingår, ingen mat ingår i dags- och kvällspass. Festivalpass säljs på plats i dörren i mån av plats för 700kr.

Priser
Dagspass – endagspass giltigt 1 dag     300kr
Kvällspass – giltigt en kväll, säljs från kl 17     200kr
Nyårspass – dagspass nyårsafton + nyårstallrik     400kr

CREW & VOLONTÄRER

UNITE VÄST är en festival vi bygger tillsammans i vår region. Man kan vara med och hjälpa till på lite olika sätt. Vill du vara med och hjälpa till? Se info nedan.

Crew: Detta är för dig som vill vara en del av teamet som bygger hela festivalen. Vill du vara med som crew under festivalen behöver du vara över 18 år och fungera som ledare i din kyrka. I anmälan vill vi att du skriver in en referensperson som är ansvarig för dig i ditt ledarskap. Som crew har du ett arbetspass per dag, vi försöker se till att du får vara med på så många möten och samlingar som bara är möjligt.
Vi kommer att erbjuda en ledarfrukost för alla som är Crew och vi ser gärna att du är med dagen innan festivalen och riggar, samt att du är med i förbönen om du känner dig bekväm med det.
Kostnaden för Crew är totalt 400kr, då ingår matpass och boende.

Volontärer: Detta är för dig som vill vara med och tjäna regionens ungdomar och hjälpa till utan att delta i festivalen. Detta gäller café, städning, boende och värdskap under Gudstjänsterna. Behovet av volontärer under festivalen är stort, du kan få vara med och skapa en miljö där unga människor får fira in ett nytt år i Guds närvaro tillsammans med sina vänner.

FÖLJ OSS

Följ oss på Instagram för att hålla dig uppdaterad – @unitevast

ÖVRIGT

Vill du delta i fartfyllda aktiviteter, tävlingar och på vår sport workshop? – ta med dig gympakläder.

Festivalen är helt alkohol- och drogfri, samt nötfri.

PINGST UNG

Vi får ekonomiskt stöd från Pingst Ung och Västra Götalandsregionen in i vår festival, mer om vad detta innebär kan du läsa i avtalet när du anmäler dig.