Praktisk info

DATUM

29 december 2019 – 1 januari 2020
Incheckning: 29 dec kl 16.00
Festivalen slutar: 1 jan kl 12.30

PLATS

Smyrnakyrkan Göteborg
Haga Kyrkogata 2
411 23 Göteborg

FESTIVALPASS

För att vara med under festivalen behöver du ett festivalpass. Det köper du genom att anmäla dig här och därefter får du information om hur du betalar. I festivalpasset ingår entré till festivalområdet, möten, seminarier & workshops, konserter, nyårsmiddag, matpass (2 lunch och 2 middag) och events under festivalen.

Priser: information kommer

DAGSPASS & NYÅRSPASS

Alla våra Gudstjänster är öppna men det går att köpa dagspass på plats för att komma in på festivalområde, konserter och andra event under festivalen.
OBS! Inkluderar ej matpass eller nyårstallriken. Mat finns att köpa i vårt café eller på restauranger nära kyrkan. Nyårstallrik finns att köpa på plats så långt maten räcker.

Priser: information kommer

ÖPPNA MÖTEN

Alla våra möten kommer att vara öppna.
Det krävs dock festivalpass eller dagspass för att komma in på festivalområde, konserter, seminarium och Late Night Show.

BOENDE

Boende kommer att vara på golv i klassrum på LM Engströms Gymnasium ca 5 minuters promenad från festivalområdet.
Det ingår även frukost i boendet.

Priser: information kommer

CREW & VOLONTÄRER

UNITE19 VÄST bygger på många volontärer som är med och ger av det de har. Vill du vara med och hjälpa till? Se info nedan.

Crew: Detta är för dig som vill vara en del av teamet som bygger hela festivalen. Det kan vara allt från att stå i caféet eller secondhandshoppen till förbön. Crew är för alla som är över 18 år och du får då festivalpasset för 250kr. Är du yngre och vill vara med och bygga UNITE behöver du en rekommendation från din ungdomspastor.

Klicka i ”crew” vid anmälan så kontaktar vi dig med mer info.
Volontärer: Detta är för dig som vill vara med och hjälpa till utan att delta i festivalen. Detta gäller café, städning, boende och värdskap under Gudstjänsterna. Kontakta om du vill vara med och hjälpa till.

ÅLDERSGRÄNS

För att vara med på UNITE i Göteborg behöver du ha fyllt 13 år eller ha börjat årskurs 7.

FÖLJ OSS

Följ oss på Instagram för att hålla dig uppdaterad – @unitevast

ÖVRIGT

Vill du delta i fartfyllda aktiviteter, tävlingar och på vår sport workshop? – ta med dig gympakläder.

Festivalen är helt alkohol- och drogfri, samt nötfri.