Praktisk info

Här hittar du praktisk information om festivalen. Läs gärna igenom, så att du inte missar något. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

DATUM OCH TIDER

29 dec 2018 –  1 jan 2019
Incheckning: 29 dec kl 16.30-18:00
Festivalen slutar: 1 jan ca kl 13.00

PLATS

Nolia
Signalvägen 3, 903 22 Umeå

FESTIVALPASS

Alla anmälda deltagare får vid incheckningen ett festivalpass. Detta ska visas upp för dörrvakterna varje gång man kommer in på festivalområdet, dvs. varje gång man kliver in genom huvudentrén samt vid boendet.

Festivalpasset ger dig tillgång till alla möten, seminarier, mat och aktiviteter, och ger dig rätt att befinna dig på festivalområdet. Den som inte har ett festivalpass får alltså inte vistas på festivalområdet.

FESTIVALPASS

Pris för festivalpasset: 450 kr t.o.m 30 November.
Från den 1 december höjs priset till 550 kr. Sista anmälningsdag är 20 december.

I avgiften ingår entré till alla aktiviteter (möten, seminarier, festivalområde, m.m) för hela eventet. Det ingår även lunch (30 dec & 31 dec) och en nyårssupé på nyårsaftonskvällen. Övrig mat går att köpa på restauranger och mataffärer. För de som önskar golvlogi på skola och frukost så kostar det 200 kr extra. Övernattning sker på golv på skolan i närheten av Nolia.

LOGI

För de som önskar golvlogi på skola och frukost så kostar det 200 kr extra. Övernattning sker på golv på skolan i närheten av Nolia. Bokar du boende så ta med luftmadrass eller liggunderlag, sovsäck och kudde. Killar och tjejer sover i separata sovsalar. Har du inte angett att du vill ha en sovplats, måste du ordna detta på egen hand.

HOTELL

För er som önskar bo på hotell så erbjuder vår sponsor, närliggande First Hotell Dragonen följande:
1. Enkelrum                                595 kr
2. Dubbelrum                             695 kr
3. Flerbäddsrum                        275 kr per person vid boende 3-4 personer i 4-bäddsrum och 5-6 personer i 6-bäddsrum.
Priserna är per natt och inkluderar en awesome frukostbuffe.

Bokning sker via telefon 090- 12 58 00 från 1/9. Ange bokningskoden ”Unite19” för att ta del av detta erbjudande.

BUSS & BÅT

Båt med Wasaline från Vaasa till Umeå tur och retur 29/12-2/2 kostar 150kr för dig upp till 18 år. Är du 19 år och uppåt så kostar det 300kr. Du anmäler dig till båten samtidigt som du anmäler dig till festivalen.

Mer info om buss kommer i höst i samband med att anmälan släpps.

MAT

Frukost serveras på morgonen, ingår endast om man anmält boende.
Lunch ingår i avgiften för alla som köpt ett festivalpass.
Middag den 30 December går vi alla ut för att äta på stan. Detta betalar man själv.
Nyårssupé/nyårsmiddag ingår i festivalpasset.
UNITE CAFÈ är vårt egna café som kommer att finnas på flera platser och vara öppet under i stort sett hela festivalen. Där kan man köpa kaffe, te, läsk eller annan dricka, mackor av olika slag, samt något sött. Mer information om öppettider kommer att finnas på plats.

Vi kommer arbeta med att få till rabatter hos de olika restaurangerna i närområdet. Mer information kommer att finnas på plats.

ÅLDERSGRÄNS

För att vara med på UNITE Norr behöver du ha fyllt 12 år eller ha börjat årskurs 6.

ÖVRIGT

Vill du delta i fartfyllda aktiviteter och tävlingar ‐ ta med gympakläder.

Festivalen är helt drog‐ och alkoholfri.

Alla som deltar på festivalen blir medlemmar i UNITE Norr. Detta innebär att du blir uppskriven som deltagare under UNITE19. Dina uppgifter kommer endast att användas i samband med UNITE. Detta innebär egentligen ingenting för dig, utan hjälper oss att få ekonomiskt bidrag till att göra eventet ännu bättre.

Om du av någon anledning inte skulle vilja bli medlem, får du kontakta oss vid ankomst, så stryker vi dig från medlemslistan. Medlemsavgiften för att ingå i UNITE Norr ingår redan i anmälningsavgiften, men återbetalas inte i det fall du väljer att inte bli medlem.

Anmälan är bindande och avanmälan är endast möjlig till i anmälan angivet datum i bekräftelsebrevet. Vi återbetalar anmälningsavgiften endast om du blir sjuk. Avanmälan ska då ske minst två dagar före festivalstart och läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker att du inte kan medverka vid festivalen ska skickas till oss. Vid avanmälan behåller vi 200 kr i administrativ avgift.

Checklista – Att ta med

  • Liggunderlag/Luftmadrass
  • Sovsäck
  • Kudde
  • Kontanter till UNITE:Café samt middagen på stan.
  • Idrottskläder + innebandy (för de som är intresserade av “sport for life”-seminariet.)
  • Handduk & Hygienartiklar