Praktisk info

Här hittar du praktisk information om festivalen. Läs gärna igenom, så att du inte missar något. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

DATUM OCH TIDER

Fredag 29 dec – Måndag 1 jan.
Incheckning: 29 dec kl 16.30-18:00
Festivalen slutar: 1 jan ca kl 13.00

PLATS

Pingstkyrkan Sundsvall
Rådhusgatan 37, 852 32 Sundsvall

FESTIVALPASS

Alla anmälda deltagare får vid incheckningen ett festivalpass. Detta ska visas upp för dörrvakterna varje gång man kommer in på festivalområdet, dvs. varje gång man kliver in genom huvudentrén samt vid boendet.

Festivalpasset ger dig tillgång till alla möten, seminarier, mat och aktiviteter, och ger dig rätt att befinna dig på festivalområdet. Den som inte har ett festivalpass får alltså inte vistas på festivalområdet.

FESTIVALPASS

Pris för festivalpasset: 450 kr t.o.m 30 November.
Från den 1 december höjs priset till 550 kr. Sista anmälningsdag är 20 december.

I avgiften ingår entré till alla aktiviteter (möten, seminarier, festivalområde, m.m) för hela eventet. Det ingår även lunch (30 dec & 31 dec) och en nyårssupé på nyårsaftonskvällen. Övrig mat går att köpa på restauranger och mataffärer. För de som önskar golvlogi på skola och frukost så kostar det 200 kr extra. Övernattning sker på golv på skolan i närheten av kyrkan.

DAGSPASS/KVÄLLSPASS

UNITE18 är just nu fullbokat. Vi kommer därför inte kunna sälja dagspass/kvällspass under festivalen. Vi kommer dock öppna upp visa möten för allmänheten. Den 30 December är vårt kvällsmöte öppet för alla, mötet börjar 18:00 och slutar 20:00. Även vår avslutningsgudstjänst den 1 Januari är öppet för allmänheten, mötet börjar 11:00.

LOGI

För de som önskar golvlogi på skola och frukost så kostar det 200 kr extra. Övernattning sker på golv på skolan i närheten av kyrkan. Bokar du boende så ta med luftmadrass eller liggunderlag, sovsäck och kudde. Killar och tjejer sover i separata sovsalar. Har du inte angett att du vill ha en sovplats, måste du ordna detta på egen hand.

BUSS

Till Unite så kommer det att gå två bussar. Den ena bussen går med start från Boden och den andra med start från Umeå. Nedanför ser du vilka hållplatser respektive buss stannar på. För att anmäla sig till bussen så gör man detta genom anmälan för UNITE18. Glöm inte att kryssa i buss-”rutan” på anmälningssidan för att få plats på bussen. Information om busstider kommer att skickas ut i separata mail när UNITE närmar sig.
Bodenbussen: Start i Boden – Prinsgatan 7, Luleå – MediaMarkt Storheden, Piteå -Frasses vid E4 an, Skellefteå – busstationen)
Umeåbussen: Starti i Umeå via Örnsköldsvik

Kostnad för att åka med:
Bodenbussen – 350 kr t/r.
Umeåbussen – 390 kr t/r.
Örnsköldsvik – 360 kr t/r.

KONTAKTUPPGIFTER

Bodenbussen – Samuel Ärlebrandt, upsamme@gmail.com

Umeåbussen – Mateusz Nowicki, mateusz.nowicki@umea.pingst.se

MAT

Frukost serveras på morgonen, ingår endast om man anmält boende.
Lunch ingår i avgiften för alla som köpt ett festivalpass.
Middag den 30 December går vi alla ut för att äta på stan. Detta betalar man själv.
Nyårssupé/nyårsmiddag ingår i festivalpasset.
UNITE CAFÈ är vårt egna café som kommer att finnas på två platser och vara öppet under i stort sett hela festivalen. Där kan man köpa kaffe, te, läsk eller annan dricka, mackor av olika slag, samt något sött. Mer information om öppettider kommer att finnas på plats.

Vi kommer arbeta med att få till rabatter hos de olika restaurangerna i närområdet. Mer information kommer att finnas på plats.

ÅLDERSGRÄNS

För att vara med på UNITE Norr behöver du ha fyllt 13 år eller ha börjat årskurs 7.

ÖVRIGT

Vill du delta i fartfyllda aktiviteter och tävlingar ‐ ta med gympakläder.

Festivalen är helt drog‐ och alkoholfri.

Alla som deltar på festivalen blir medlemmar i UNITE Norr. Detta innebär att du blir uppskriven som deltagare under UNITE18. Dina uppgifter kommer endast att användas i samband med UNITE. Detta innebär egentligen ingenting för dig, utan hjälper oss att få ekonomiskt bidrag till att göra eventet ännu bättre.

Om du av någon anledning inte skulle vilja bli medlem, får du kontakta oss vid ankomst, så stryker vi dig från medlemslistan. Medlemsavgiften för att ingå i UNITE Norr ingår redan i anmälningsavgiften, men återbetalas inte i det fall du väljer att inte bli medlem.

Anmälan är bindande och avanmälan är endast möjlig till i anmälan angivet datum i bekräftelsebrevet. Vi återbetalar anmälningsavgiften endast om du blir sjuk. Avanmälan ska då ske minst två dagar före festivalstart och läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker att du inte kan medverka vid festivalen ska skickas till oss. Vid avanmälan behåller vi 200 kr i administrativ avgift.

Checklista – Att ta med

  • Liggunderlag/Luftmadrass
  • Sovsäck
  • Kudde
  • Bibel & Anteckningsblock
  • Kontanter till UNITE:Café samt middagen på stan.
  • Idrottskläder + innebandy (för de som är intresserade av “sport for life”-seminariet.)
  • Handduk & Hygienartiklar

Bidra till nyårsfesten

Hur många följer och har skrattat med instagramkontot “Pingst Memes”?
Om du ännu inte följer dessa så kommer du under nyårsfesten att bli bekant med delar av detta gäng. Under nyårsfesten så är nämligen delar av detta gäng och deras kompisar värdar för denna kväll. Fantastiskt kul tycker vi!
Vill du vara med och bidra under denna kväll med sång/musik/teater/poesi/hemlig talang så finns det möjlighet för detta. Anmäl ditt bidrag till:
Anton Jäger Röding
Mail: anton.roding@gmail.com
Telefon: 070 653 31 16

Festivalen görs i samverkan med Pingst Ung & Bilda