Medverkande

Huvudtalare

Gustaf Nyström

Gustaf Nyström, 25 år, gift med Emelie och är pastor i Pingst Helsingborg. Han är nyinflyttad till Skåne sedan slutet på sommaren och kommer senast från ungdomspastorstjänsten i Pingst Varberg.

Emanuel Johansson

Emanuel Johansson är ungdomsledare i Immanuelskyrkan i Malmö. Han är 21 år och kommer från Smålands djupaste skogar – Växjö. Han älskar att hänga med ungdomar och älskar sport, framför allt Växjö Lakers. Brinner för att se ungdomar växa i sin tro och att de ska få möta Jesus.

Jacob Ventlinger

Jacob är ungdomspastor i Lorensbergskyrkan i Kalmar. Han rostar kaffe, är pappa till två supergulliga tvillingar och älskar att se ungdomar upptäcka vilken potential och gåvor Gud har lagt ner i dem.

John Nilsson

John Nilsson är 22 år och jobbar som ungdomsledare i Pingstkyrkan Karlshamn. Han älskar att få vara Guds barn och sjunga till Jesus.

Pernilla Bergström

Pernilla är pastor i Pingstkyrkan i Karlskrona, och jobbar bl.a. med ungdomar och unga vuxna. Hon är passionerad över Jesus och att sätta tron i praktiken på olika sätt. Pernilla gillar starkt roliga utmaningar, äventyr och människor i alla dess former. ”Jesus finns på riktigt” och ”Älska människor in i himlen” är några av hennes motton.

Seminarie- och workshoptalare

Gustaf Nyström

Ledarskap

Att vara ledare är svårt, stort och spännande. Det är ett viktigt ansvar oavsett i vilket sammanhang man är. Vi kommer tala om vad rollen som ledare innebär, utmaningarna den ger och hur du kan jobba med dig själv i den rollen. Och du som är ny i ledarsammanhang – dig vill jag utmana att våga ta de första stegen som ledare. Välkommen!

Malin Zachariassen

Mitt möte med nyandlighet

Malin Zachariassen är med i Malmö Pingstförsamling och ska hålla ett seminarium om hur vi som kristna kan möta de som söker i annan andlighet. Hur kan vi hjälpa andra att SE Jesus? Malin berättar om sina erfarenheter från sin vardag, jobbet som sjuksköterska och från erfarenheter av att be för folk på nyandliga mässor.

Bernhard Svanström

Elitidrottare och lärjunge

Bernhard är ungdomsledare i Östermalmskyrkan, Kristianstad, pluggar på ALT och spelar fotboll på hög nivå. Han har hela sitt liv spenderat mycket tid på fotbollsplanen. I gymnasiet satte han stora mål och satsade allt för att nå dem. Under sin resa fick han upptäcka att Jesus faktiskt finns på riktigt och vill ha en relation med honom. Det gjorde inte att han satsade mindre på fotbollen, men han började fundera kring hur ett liv som elitidrottare och helöverlåten lärjunge såg ut. Går det ens? Hur i så fall? Detta kommer seminariet att handla om!

Reine Nkurikiye

My SFL- STORY

Reine Nkurikiye är student på Malmö niversitet, engagerad i Malmö Pingstförsamling som ungdomsledare och är även med och arbetar med Sport for Life (SFL). På seminariet kommer ni att få svettas tillsammans med nån kul aktivitet och sen varva ner med ett panelsamtal där ni får lyssna på olika ungdomar och ledare om hur det är att vara kristen och idrottare.

Johanna Dukai

Dansworkshop

Johanna är en härlig tonårstjej som är med i Pingstkyrkan i Örkelljunga. Om man letar efter Johanna, så hittar man oftast henne i danslokalerna, vilket ni även kommer att göra under UNITE. Johanna kommer att dansa och hålla i en dansworkshop. Där kommer ni inte bara få skaka på höfterna och klappa med händerna, utan även förstå innebörden av att dans kan vara en tillbedjan till Gud.

Gratitude Gospel Choir

Gospelworkshop

För dig som är intresserad eller bara nyfiken på gospelmusiken kommer det erbjudas en workshop med Gratitude Gospel Choir från Glimåkra Folkhögskola. På workshopen kommer du få möjlighet att lära dig några gospellåtar som även kommer köras under kvällens konsert. Fokus kommer ligga på musikglädje, så kom som du är! Inga förkunskaper krävs. Vi kommer sjunga, dansa och bara ha kul tillsammans. Och om du vill gospla ännu mera, så häng med på konserten på kvällen. Hoppas vi ses där!

Emma-Lena Liljenberg

Bible journaling

Emma-Lena jobbar som barn- och familjeledare i Pingstkyrkan Hässleholm. På fritiden sysslar hon med Bible journaling. Det är att man målar, skriver och dekorerar i sin Bibel. Det är så gott att ta tid att både läsa Bibeln och lyssna på Gud och samtidigt få vara lite kreativ, så hon vill gärna dela med sig med tips och idéer om hur man kan göra. Det blir en workshop där alla får prova på olika tekniker. Inga förkunskaper krävs! Kom och bli inspirerad!

Musik

Lovsång: Linnéa Bjervås med team

Lyssna in dig på lovsångerna

Gospelkväll med Gratitude Gospel Choir

Det är vi som är årets kör från gospellinjen på Glimåkra folkhögskola – Gratitude Gospel Choir!
Gospel är en bred musikgenre, som influeras av många olika stilar och artister. Största syftet är att prisa Gud genom sång och musik! Gospel är något vi gör tillsammans och är bäst live. Därför vill vi bjuda in er till att vara med oss och bidra till musikglädjen. Sjung, dansa, gör vad du vill. Gospeln tillåter allt. Tillsammans gör vi denna kvällen grym!

Tres Amigos

Festen är inte slut efter tolvslaget, för då kör Tres Amigos igång dansgolvet!