Medverkande

Huvudtalare

Gustaf Nyström

Gustaf Nyström, 25 år, gift med Emelie och är pastor i Pingst Helsingborg. Han är nyinflyttad till Skåne sedan slutet på sommaren och kommer senast från ungdomspastorstjänsten i Pingst Varberg.

Wenny Sallbring

Wenny är pastor i Malmö Pingstförsamling och arbetar primärt med ungdomar. Nåt av det mest värdefulla som driver henne är att få vandra tillsammans med ungdomar medan de upptäcker sin egna tro och personliga relation med Jesus i förhållande till allt annat i livet.

Jacob Ventlinger

Jacob är ungdomspastor i Lorensbergskyrkan i Kalmar. Han rostar kaffe, är pappa till två supergulliga tvillingar och älskar att se ungdomar upptäcka vilken potential och gåvor Gud har lagt ner i dem.

Pernilla Bergström

Pernilla är pastor i Pingstkyrkan i Karlskrona, och jobbar bl.a. med ungdomar och unga vuxna. Hon är passionerad över Jesus och att sätta tron i praktiken på olika sätt. Pernilla gillar starkt roliga utmaningar, äventyr och människor i alla dess former. ”Jesus finns på riktigt” och ”Älska människor in i himlen” är några av hennes motton.

Seminarietalare

Gustaf Nyström

Ledarskap

Att vara ledare är svårt, stort och spännande. Det är ett viktigt ansvar oavsett i vilket sammanhang man är. Vi kommer tala om vad rollen som ledare innebär, utmaningarna den ger och hur du kan jobba med dig själv i den rollen. Och du som är ny i ledarsammanhang – dig vill jag utmana att våga ta de första stegen som ledare. Välkommen!

Malin Zachariassen

Mitt möte med nyandlighet

Malin Zachariassen är med i Malmö Pingstförsamling och ska hålla ett seminarium om hur vi som kristna kan möta de som söker i annan andlighet. Hur kan vi hjälpa andra att SE Jesus? Malin berättar om sina erfarenheter från sin vardag, jobbet som sjuksköterska och från erfarenheter av att be för folk på nyandliga mässor.

Bernhard Svanström

Elitidrottare och lärjunge

Musik

Lovsång: Linnéa Bjervås med team

Lyssna in dig (spellista för UNITE-19 kommer snart)